Google Demo account

door

in

Demo-account

Experimenteer met gegevens uit Flood-It! en de Google Merchandise Store.

Het demo-account voor Google Analytics is een volledig functioneel Google Analytics-account waartoe iedere Google-gebruiker toegang heeft. Het bevat 1 Universal Analytics-property en 2 Google Analytics 4-property’s. Via dit account kunt u echte bedrijfsgegevens bekijken en experimenteren met de functies van Google Analytics.

Toegang krijgen tot het demo-account

Klik op een van beide links aan het einde van dit gedeelte om toegang te krijgen tot het demo-account. Als u op een link klikt, gebeurt het volgende:

  • Als u al een Google-account heeft, wordt u gevraagd in te loggen op dat account.
  • Als u geen Google-account heeft, wordt u gevraagd een account te maken en vervolgens in te loggen.

Als u op een van de onderstaande links klikt, gaat u ermee akkoord dat Google een van de volgende 2 acties uitvoert met betrekking tot uw Google-account:

  • Als u al een Google Analytics-account heeft, voegen we het demo-account toe aan uw Analytics-account.
  • Als u nog geen Google Analytics-account heeft, maken we een Analytics-account voor u dat aan uw Google-account is gekoppeld en voegen we vervolgens het demo-account toe aan uw nieuwe Analytics-account.

Het demo-account is beschikbaar via de accountkiezer in Analytics waar u organisatie- en accountkoppelingen selecteert.

Het demo-account telt mee voor het maximale aantal Analytics-accounts dat u mag maken onder een enkel Google-account. Momenteel mag u voor Google Analytics maximaal 100 Analytics-accounts per Google-account hebben.

Open het demo-account, dat 3 property’s bevat, twee GA4 en één Universal property, door op een van de volgende links te klikken, afhankelijk van de property die u als eerste wilt openen. U kunt op elk moment overschakelen naar de andere property’s via de accountkiezer.

(bron: Google)


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *