Acquisitie-overzicht

Het rapport Acquisitie-overzicht biedt een overzicht van de gegevens in de gedetailleerde rapporten, zodat u een algemeen beeld heeft van hoe gebruikers op uw website of in uw app terechtkomen.

Gebruikersacquisitie

In het rapport Gebruikersacquisitie staan gegevens over nieuwe gebruikers. Elke dimensie in het rapport bevat de woorden Eerste gebruiker (zoals in Medium voor eerste gebruiker), wat aangeeft dat de dimensies van toepassing zijn op nieuwe gebruikers in plaats van op nieuwe sessies.

Verkeersacquisitie

In het rapport Verkeersacquisitie staan gegevens over nieuwe sessies van nieuwe en terugkerende gebruikers. Elke dimensie in het rapport bevat het woord Sessie (zoals in Sessiemedium), wat aangeeft dat de dimensies van toepassing zijn op nieuwe sessies in plaats van op nieuwe of terugkerende gebruikers.

Google Ads-campagnes

Het rapport Google Ads-campagnes wordt getoond als u Google Ads en Analytics koppelt. Het rapport bevat gegevens over gebruikers die op uw site of in uw app terechtkomen via de advertenties die u via Google Ads laat zien. U kunt het rapport openen door op Google Ads-campagnes tonen te klikken in het rapport Acquisitie-overzicht.

(bron: https://support.google.com/analytics/answer/10999979?hl=nl&ref_topic=9303476)